STILLINGEN ER BESAT

Beklager, du kommer for sent - men du er velkommen til at se, om vi har andre jobs, der passer til dig...

Se andre stillinger

Værkfører til Traktor & Høstspecialisten

Vi søger en aktiv og energisk frontfigur på vores værksted i Kolding som sammen med vores nuværende værkfører kan styrke vores position i markedet.

Vi søger værkføreren som sammen med vores nuværende værkfører finder det naturligt at gå forrest og vægter samarbejdet højt – og som er klar til et job med masser af udfordringer og muligheder.

Hos Traktor & Høstspecialistens afdeling i Kolding tilbydes frie rammer, hvor du bliver en del af et team på 6 værkførere og 1 administrativ reklamationsmedarbejder som refererer til Eftermarkedschefen.

Vi søger en stærk personlighed, som har stor empati for sine kollegaer og som kan håndtere de administrative opgaver som også følger med fremtidens værkførerstillinger. Ledelsesmæssigt er du i besiddelse af en naturlig pondus, som er vant til at lede og gå forrest, samt har en synlig ledelsesstil med en praktisk tilgang der skaber resultater og opbakning i organisationen.


Dine arbejdsområder
Som værkfører får du stor indflydelse på alle forretningens arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver bliver således:

 • Du vil få ansvaret for en række af vores produkter som bliver fordelt mellem vores værkfører
 • Kundeservice, herunder opsøgende kundekontakt
 • Ledelse af montørerne på værkstedet samt på landevejen
 • Kvalitetssikring af det arbejde som vi har udført
 • Personaleledelse, herunder motivering og planlægning af arbejdsdagen
 • Professionel og individuel rådgivning til kunderne
 • Sikre at både værkstedet og vores arbejdsgange er præsentable og professionelle
 • Fælles budgetansvar for din afdeling og håndtering af fakturering, både internt og eksternt

 

Dine kvalifikationer
Som person har du veludviklede forhandlingsevner, og du sætter en ære i at få skabt gode samarbejdsrelationer. Din ledelsesstil er åben, synlig og præget af engagement og godt humør.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har en landbrugsrelevant uddannelse, som f.eks. Landbrugsmaskinmekaniker, Agrarøkonom, Teknolog eller lignende med en god forståelse for landbrugsmaskiner og ikke mindst landmanden
 • Har kendskab til og forståelse for landmandens behov
 • Har IT-erfaring hvor både Office, Navision og generelt IT er en naturlig del af din dagligdag
 • Du går ALDRIG på kompromis med kvaliteten i det arbejde du sender ud af værkstedet – det er hele vores fundament, og det værner vi meget om
 • Er struktureret, selvkørende og sætter en ære i at yde dit bedste hver gang
 • Du er villig til at gå forrest og lægge den arbejdsindsats som stillingen kræver. Du skal vise vejen - specielt i sæsonerne hvor tingene går rigtig stærkt, og kunder og kollegaer alle har brug for dig
   


Ansættelse
Vi tilbyder en fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder. Du kommer til at arbejde i en flad og uformel organisation, hvor der er høje forventninger til kvalitet og resultater. Du får et arbejde, hvor ikke 2 dage er ens og der er højt til loftet. Du tilbydes løn efter kvalifikationer.


Arbejdsadresse:
Traktor & Høstspecialisten A/S
Ambolten 35, 6000 Kolding Se på kort.

Er du interesseret?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.Vi behandler ansøgningerne løbende og ansættelse finder sted, når vi har fundet den rette. Ansøgningsfristen er dog senest d. 15/02 2022.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jacob Rasmusen
Eftermarkedschef
jra@tohs.dk
Tel 2787 3830

Om Traktor & Høstspecialisten

Om Traktor & Høstspecialisten

Traktor og Høstspecialisten er Danmarks største CLAAS forhandler. Forretningen har i alt 4 afdelinger placeret i Nord- Øst- og Sønderjylland. Forretningen beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, som dagligt brænder for at levere skræddersyede løsninger til vores kunder inden for vedligehold, salg og service. Ud over CLAAS, er vi forhandler af en række af markedets stærkeste brands. Læs mere på traktorhoest.dk.

Landbrugsmaskiner

Traktor & Høstspecialisten A/S forhandler kun landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i det moderne danske landbrug. Gennem mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

Danish Agro koncernen

Traktor & Høstspecialisten A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.