Salgskonsulent til danmarks ældste maskinforretning

Vi søger en ny sælger til salgsstyrken og tilbyder en unik mulighed for dig, som vil skabe resultater gennem salg af nogle af markedets førende brands. Du vil få ansvaret for produktområdet CLAAS JAGUAR.

Hos A.P. JørgensenA/S har vi over 125 år på bagen med medarbejdere, der fejrer 25- og 40-års jubilæer, og kunder, der kommer igen og igen. Vores succes er bygget på den særdeles gode service, vi leverer til kunderne, og det er den kvalitet, der er omdrejningspunktet i alt det, vi laver. Derudover er vi en del af Danish Agros maskindivision og er derfor en del af et stærkt forhandlernetværk. 

Du bliver en del af et etableret salgsteam, som består af 3 dygtige, som du kan sparre med. Du bliver lært op i vores vision, kultur og værdier, så vi sammen kan drage fordel af markedets potentiale samt øge kundetilfredsheden. En naturlig del af jobbet er kunderelationer, hvor du skal være opsøgende med henblik på at skabe og vedligeholde relationer til både eksisterende og nye kunder.


Din profil
Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel, at du har erfaring med salg fra en lignende brancherelateret stilling. Uanset hvad ser vi gerne, at du har gode kommunikationsevner, er åben af sind og har let ved at skabe kontakt til kunder. Derudover skal du have forståelse for IT og kørekort.


Personlige kvalifikationer

 • Du har drive og er udadvendt
 • Du forstår værdien af aktiv kundepleje
 • Du er handlekraftig og forstår godt købmandskab
 • Du kan se dig selv som en god ambassadør for vores virksomhed og produkter


Hvad vi kan tilbyde dig

 • Et uformelt miljø med mulighed for ansvar og indflydelse
 • En virksomhed i vækst og konstant udvikling
 • Et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og kompetente kollegaer
 • Løn efter kvalifikationer og gode personalevilkår inkl. sundhedsforsikring
 • Videreudvikling i form af deltagelse i produkt specialist kurser samt diverse salgskurser


Arbejdsadresse
A.P. Jørgensen A/S, Plantagevej 12, 6760 Ribe. Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Lyder dette som stillingen for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler, og stopper søgningen når den rette kandidat er fundet.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Jim Thygesen
Direktør
+45 2944 4088

Om Danish Agro

Om A.P. Jørgensen

A.P. Jørgensen A/S er autoriseret CLAAS Full-line forhandler samt hovedforhandler på mærker som Samson, Kverneland, Schäffer m.m. Forretningen ligger i Ribe og har haft sin placering siden 1896. De har en stærk tradition i god service og ordentlighed – både overfor kunder og medarbejdere.

Læs mere på 
http://www.ap-joergensen.dk
.

Landbrugsmaskiner

A.P. Jørgensen A/S forhandler et bredt, men nøje udvalgt, sortiment af landbrugsmaskiner til det moderne landbrug. Gennem mange års erfaring ved A.P. Jørgensen, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med pålidelige landbrugsmaskiner – året rundt. 

Danish Agro koncernen

A.P. Jørgensen A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.