Eftermarkedschef for reservedelsafdelingerne

Vi ønsker at højne servicegraden endnu et step for vores kunder, og derfor igangsættes nu søgningen efter en ambitiøs Eftermarkedschef for vores fire reservedelsafdelinger.

Din opgave bliver at lede og coache vores reservedelsekspedienter i samarbejde med vores fire afdelingsledere på reservedele samt være en synlig spiller ude hos vores kunder. Reservedelsteamet består i dag af 11 reservedelsekspedienter og fire afdelingsledere. 

Opgaven er at optimere og organisere salgsaktiviteterne for vores reservedelsafdelinger for at sikre, at vi når vores målsætninger på kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og ikke mindst den samlede bundlinje.
Dertil skal det være en topprioritet at optimere markedsandele og ikke mindst nedbringe lagerbindingen af specielt ukurante varer uden at gå på kompromis med kundens ”oplevede servicegrad”. 

Herudover skal du sikre udvikling og tilsyn med alle salgs- og markedsføringstiltag for de respektive reservedelsafdelinger, herunder udvikling og implementering af salgsstrategien, eftermarkedskoncepter, salgsvision, årsmål og salgsprocesser for hele eftermarkedet på reservedele. 

Sidst men ikke mindst skal sikres, at reservedelsafdelingerne ikke er sårbare i forbindelse med generationsskifte, opsigelser eller sygdom, og en kontinuerlig drift skal sikres trods mange og store sideløbende projekter. Herved får vores reservedelsafdelinger deres egen divisionschef i firmaets ledergruppe, som sikrer en bedre beslutningsevne.
 

Personlige kvalifikationer:
 • Du har en stærk lederprofil 
 • Du kan motivere og går forrest
 • Du er kunde- og serviceminded
 • Du er imødekommende, fleksibel, effektiv og pålidelig
 • Du er velfungerende i et travlt miljø og kan bevare overblikket 
 • Du har ordenssans og er resultatorienteret  
 

Faglige kvalifikationer:
 • Du har uddannelse inden for branchen eller tæt beslægtet branche 
 • Du har erfaring fra en lignende stilling 
 • Du besidder gode IT-kundskaber, og kendskab til Navision vil være en fordel  
 

Traktor & Høstspecialisten tilbyder:
 • Et udfordrende job med stor indflydelse på egen hverdag 
 • Et travlt miljø hvor du får mulighed for at gøre en forskel 
 • Du bliver en del af ledelsen i Traktor & Høstspecialisten med direkte reference til firmaets Adm. direktør   
 • Du bliver en del af et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø med store mulighederArbejdsadresse
Traktor & Høstspecialisten A/S
Herredsvej 8, 8382 Hinnerup. 
Se på kort.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler og forventer at stillingen bliver besat hurtigst muligt,
men vi venter gerne på den rette person. Tiltrædelse efter aftale.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

SØG STILLINGEN

Yderligere info

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Henrik Thomsen
Adm. direktør
Tel 2019 3350

Om Traktor & Høstspecialisten

Om Traktor & Høstspecialisten

Traktor & Høstspecialisten er Danmarks største CLAAS forhandler. Forretningen har i alt 4 afdelinger placeret i Nord- Øst- og Sønderjylland. Forretningen beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere, som dagligt brænder for at levere skræddersyede løsninger til vores kunder inden for vedligehold, salg og service. Ud over CLAAS, er vi forhandler af en række af markedets stærkeste brands. Læs mere på traktorhoest.dk.

Landbrugsmaskiner

Traktor & Høstspecialisten A/S forhandler kun landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i det moderne dansk landbrug. Gennem mange års erfaring ved de, hvad der skal til for at holde deres kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

Danish Agro koncernen

Traktor & Høstspecialisten A/S er en del af Danish Agro koncernen, som består af ca. 100 agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Alle har den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter.

 • Oplev Danish Agro

  Se filmen og få et indblik i koncernens omfang, virke og formål.

  På fem minutter får du indblik i vores grundlæggende værdier og kultur - og ikke mindst vores daglige fokus: At skabe og sikre værditilvækst for vores kunder.

  Vi kalder det Cultivating Value - vi ’dyrker’ bogstaveligt talt værdi, og alle vores beslutninger tager sit afsæt i dette fokus.